Zuurstof Analyzers

Analytical Industries Inc. is een toonaangevende leverancier van zuurstofsensoren en zuurstofanalyseapparatuur.

Analytical Industries Inc heeft elektrochemische zuurstofsensoren ontwikkeld die metingen kan doen variërend van minder dan 1 PPB tot 100% zuivere zuurstof. Hierdoor zijn ze uniek op de wereldmarkt. Analytical Industries biedt meer dan 200 verschillende configuratie van zuurstof sensoren en meer dan 50 soorten zuurstof analyzers.

Analytical Industries Inc heeft echte vooruitgang in de elektrochemische sensor technologie geïntroduceerd. Vanaf de doorbraak met de Pico-Ion PPB zuurstofsensor tot aan de zuurstof zuiverheid sensor.

Het voordeel van de MS-versie van de Pico-Ion PPB zuurstofsensor stelt onze MS reeks van zuurstof analyzers instaat om de leegte tussen de traditionele micro brandstof zuurstof sensoren en de hoge kosten van de natte cellen die 1 PPB O2 meten te verkleinen. Dit heeft als resultaat gegeven dat verschillende multinationale industriegas fabrikanten de werking van onze MS 02 analyzer serie gevalideerd en aanbevolen hebben als analyzer voor zuurstof metingen van 10 PPB tot 300 PPB.


Categorie

Zuurstof Analyzers

Zuurstof Analyzers

Wij bieden veel verschillende analyzers die geschikt zijn voor algemeen gebruik en voor gevaarlijke locaties. 

Zuurstof Transmitters

Zuurstof Transmitters

Wij bieden veel verschillende Transmitters die geschikt zijn voor algemeen gebruik en voor gevaarlijke locaties. 

Sensoren

Sensoren

Onze PPB en PPM Oxygen sensoren representeren de enige echte innovatieve sensor in Micro Fuel Cell Type. 

Ankersmid Process          info@mcindumation.com,  (31)-0548-59 59 69